Luni - Vineri 9:00 - 19:00

PROGARDEN Motosapa, HS 1100D,13CP, 600-1250 mm, benzina, cu freze, roti cauciuc 6.00-12,

Motosapa, HS 1100D,13CP, 600-1250 mm, benzina, cu freze, roti cauciuc 6.00-12,

Cod:

45600131100D


Cod intern: #72018
4,74 / 40 comentarii

 • Distribuie pe:
2.679,99 lei TVA inclus

Pret vechi: 3.433,99 lei


Disponibilitate: In stoc magazin suficient


Garantie: 24 luni


Cost livrare: 87,40 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Motosapa, HS 1100D,13CP, 600-1250 mm, benzina, cu freze, roti cauciuc 6.00-12, de la PROGARDEN

Motosapa, HS 1100D,13CP, 600-1250 mm, benzina, cu freze, roti cauciuc 6.00-12, 

 • Motorul pe benzina de 13CP ajuta la obtinerea unor performante deosebite, iar dotarea cu roti mari de cauciuc cu profil agricol ii confera usurinta in deplasarea pe teren accidentat.
 • Poate fi echipata cu diferite accesorii pentru a fi utila și în alte activități precum aratul sau scoaterea cartofilor.

Capacitate rezervor ulei transmisie - 2.2 litri  - se poate comanda aici : https://www.vexio.ro/accesorii-motosape/progarden/325171-ulei-transmisie-progarden-1l-pro-hd-gl-4-80w90c/

Capacitate rezervor ulei motor - 1.2 litri - se poate comanda aici : https://www.vexio.ro/accesorii-motosape/progarden/321151-m-pro-10w30-ulei-4-timpi-ambalaj-1l/

 

Date tehnice:

Adâncime de lucru: 150 - 300 mm

Lăţime de lucru: 500 - 1100 mm

Greutate: 115 kg

Dimensiuni: 1050 x 570 x 780 mm

Motor: 188F, 4 timpi, răcit cu aer, benzină

Putere maximă: 13 CP

Roti: 6.00 x 12"

Alezaj x Cursă: 88 x 64 mm

Capacitate cilindrică: 389 cmc

Sistem de pornire: manual

Consum specific: aprox. 374 g/kWh

 

Pachetul contine :

 • Motosapa cu frezele(lame 2+2+1 cu 4 cutite pe fiecare rand)
 • Roti cauciuc 

Specificatii tehnice


 • Specificatii
  • Tip produs
  • Tip alimentare
  • Putere
  • Latime de lucru
  • Adancime de lucru
  • Pornire
   Manuala
  • Tip motor
   4 timpi
  • Producator motor
   Progarden
  • Sistem aprindere
   Electronica
  • Greutate
   115
  • Transmisie
   Cu cardan(ax cardanic, cruce cardanica)
  • Viteze inainte/inapoi
   2 inainte, 1 inapoi
  • Capacitate rezervor combustibil
   1.2 litri

Daca nu esti incantat(a) de produsele primite, le poti returna fara a fi nevoie de vreo explicatie in 14 zile de la primirea comenzii. Poti opta fie pentru un alt produs, fie pentru returnarea banilor. Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Politica de returnare

 

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014: consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 calendaristice zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile calendaristice de la denuntarea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor

Fanplace IT S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport daca livrarea s-a facut prin alte metode decat cea standard oferita de Fanplace IT S.R.L.

Definitia contractului de vanzare (art. 2, 5.): orice contract in temeiul caruia profesionistul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre consumator, iar consumatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cat si servicii.

Art. 12 mentioneaza ca exercitarea dreptului de retragere pune capat obligatiilor partilor contractuale. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (de preferat in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare si doar in cazul contractelor la distanta ( orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a multor mijloace de comunicare la distanta, panala si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul).

 

Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte.

Unele produse sunt marcate cu un sigiliu aplicat de producator pe ambalaj. Acest sigiliu nu este prezent in mod obligatoriu, prezenta lui fiind specifica producatorului. Prezenta sigiliului nu este obligatorie pentru a demonstra ca produsul este exact in forma si conditiile in care a fost eliberat de catre producator. Deteriorarea sigiliului nu aduce nici o limitare dreptului de renuntare la contract.

 

Procedura de returnare

 

Exercitarea dreptului de retragere

 

Consumatorul informeaza Fanplace IT S.R.L. cu privire la decizia de retragere din contract prin una din variantele: model formular sau o declaratie neechivoca facuta pe un mediu durabil (preferabil e-mail: retur@vexio.ro). Consumatorul are la dispozitie 14 zile de la primirea produselor pentru a anunta retragerea din contract.

 

Obligatiile care revin Fanplace IT S.R.L.

 

Rambursarea integrala a sumelor primite ca plata, inclusiv costurile livrarii (exceptand situatia in care consumatorul a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard). Rambursarea sumelor se va face folosind aceleasi modalitati de plata rezonabil aplicabile (in cazul platii numerar la livrare, rambursarea se va face prin transfer in cont bancar transmis neechivoc de consumator). Indeplinirea obligatiei de rambursare se face in termen de 14 zile de la primirea cererii de retur.

 

Obligatiile care revin consumatorului

 

Produsele sunt inmanate Fanplace IT S.R.L. personal sau predate unei persoane autorizate (curier desemnat) fara intarziere nejustificata si in decurs de maxim 14 zile de la anuntarea deciziei de retragere din contract. Consumatorul suporta costurile de returnare. Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

 

Produse excluse, fara drept de returnare

 

Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna decat daca sunt sigilate/ cutia nedeschisa/ cutia nu prezinta urme in interior ca a fost deschisa:

 • a. Licente software;
 • b. Consumabile (acumulatori, cartuse imprimanta etc);
 • c. Produse care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena (produse de ingrijire/ igiena personala, casti, electrocasnice, etc);
 • d. Produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar (extensii de garantii, servere non-standard);
 • e. Servicii (testare, asamblare, montare componenta sau orice alt serviciu listat in categoria Servicii prestat catre consumator);

Furnizarea de continut digital care nu este livrat pe suport material (aplicatii software inclusiv jocuri livrate printr-un link de download si cheie de activare).

Aceste limitari se aplica conform OUG 34/2014 art. 16.

 

 

Retur de produse

Puteti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:

 • Produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site. Puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii (in cazul in care produsul nu mai este disponibil).
 • Produs nefunctional/deteriorat in primele 48 ore de la receptie. In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, in urma notificarii scrise sau prin prezentarea la sediu in termen de 48 de ore de la primirea produsului. Va recomandam ca verificarea/testarea produselor comandate sa se faca in termenul de 48 de ore. Orice reclamatie ulterioara nu se ia in considerare.
 • Produs in colet deteriorat. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. In cazul in care se utilizeaza un transportator insarcinat de catre consumator, riscul este transferat in momentul livrarii produselor catre transportator.
 • Produse livrate gresit. In cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat.

Costurile de retur pentru situatiile prezentate mai sus (nu si in cazul renuntarii la cumparare) cad in sarcina magazinului nostru.

Solicitarile de retur se notifica pe adresa de mail retur@vexio.ro sau prin prezentarea la sediul Fanplace IT S.R.L cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

Returnarea produselor la sediul Fanplace IT S.R.L. se poate face de luni pana vineri in intervalul 09:00 - 19:00.

Mentiune
In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare ce face imposibila revanzarea lor duce la refuzarea returului.

In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel si se doreste returul la toate, comparatorul are obligatia de a se asigura ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate. Daca au fost desigilate mai mult de unul de acelasi fel, ne rezervam dreptul de a diminua contravaloarea fiecaruia dintre ele cu pana la 20%. Aceasta diminuare se face cu scopul repunerii la vanzare ca produs desigilat.

 

Cum platesc ?

 Plata cu Cardul prin PayU

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra.
Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei PayU. Vexio.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

PayU Romania este o companie privata cu capital strain, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul de inregistrare J40/9218/07.06.2004 si numar de identificare fiscala RO16490162.

Ramburs / Plata la livrare

Plata se efectueaza agentului firmei de curierat, in momentul primirii produselor.

  

Numerar la sediul nostru

Plata in numerar se poate efectua pentru comenzile care se ridica de la sediul Vexio.
Adresa: BUCURESTI, str Foisorului nr 146, sector 3

In cazul in care alegeti aceasta optiune nu veti mai plati taxa de transport.

 

Plata in rate card de credit (online)

BRD Finance: 1, 3, 4, 5 si 6 rate

Star Card (Banca Transilvania): 2, 3, 4, 5 si 6 rate

Bonus Card (Garanti Bank): 1, 2, 3, 4, 5 si 6 rate

Alpha Bank: 2, 3, 4, 5 si 6 rate

BRD: 2, 3, 4, 5 si 6 rate

CardAvantaj (Credit Europe Bank): 1, 2, 3, 4, 5 si 6 rate

Optimo Card (Credit Europe Bank): 18, 24 si 36 rate

Plata in rate se poate face doar online cu card-ul! NU se pot face plati in rate cu card-ul la sediul magazinului nostru.

 

Ordin de plata / Foaie de varsamant

Plata prin OP (ordin de plata) se face in baza facturii proforme emise de Vexio.

Factura proforma va fi emisa in momentul efectuarii comenzii si poate fi gasita in e-mail-ul de confirmare sau in contul dumneavoastra Vexio. Livrarea produselor se va face dupa confirmarea platii pe e-mail la comenzi@vexio.ro, atasand o copie a OP-ului.

 

Datele necesare efectuarii platii sunt:

Beneficiar: SC FANPLACE IT SRL
Cod Fiscal: RO 31962960
Sediu social: Panciu, Vrancea, strada 1 Mai, numarul 2, bloc 2, scara 2, etaj 1, apartament 4

Punct de lucru: BUCURESTI, str Foisorului nr 146, sector 3
Cont: RO85 BTRL RONC RT02 4735 8603
Banca: Banca Transilvania

Livrarea comenzilor si disponibilitatea produselor

Atentie! Pentru comenzile cu factura pe persoana juridica, achitate in avans, se pot ridica de la sediul nostru doar cu imputernicire semnata si stampilata!

Puteti ridica gratuit produsele de la sediul nostru din str. Foisorului nr. 146, sector 3, Bucuresti.       

 1. Livrare in Bucuresti cu Sameday Curier / soferi proprii. Pana in 149 lei costa 10 lei transportul.                                                                                                                             
 2. Pentru comenzi peste 149 lei transportul este gratuit in Bucuresti in limita a 6 kg. Greutatea suplimentara se taxeaza cu 1 leu / kg.                                                                                                                                                                     
 3. Livrare oriunde in tara prin Fan Courier. Costa 19.9 lei cu tot cu tva primele 6 kg, pentru comenzi pana in 499 lei. Pentru comenzi peste 499 lei transportul este gratuit in limita a 6 kg. Greutatea suplimentara se taxeaza cu 1 leu / kg.

Termenul de livrare a produselor achizitionate de pe site-ul www.vexio.ro este de 24, maxim 48 ore din momentul confirmarii comenzii. In anumite situatii, FANPLACE IT SRL isi rezerva dreptul de a mari termenul de livrare, dar numai cu acordul clientului. In lipsa acordului, comanda se anuleaza.

In cazul in care clientul nu poate fi contactat la data si ora stabilita pentru livrare, produsele comandate vor fi rezervate timp de 3 zile lucratoare, interval de timp in care se va incerca recontactarea clientului pentru a definitiva livrarea. Daca nici in acest interval de timp clientul nu poate fi contactat, comanda va fi anulata.

 • Imediat: Daca toate produsele sunt in stocul VEXIO. Livarea se poate face la Sediul VEXIO sau prin curier rapid (comanda va ajunge la destinatie in ziua urmatoare).
 • In intervalul de timp specific, afisat, al fiecarui produs: Produsele sunt disponibile in stocul furnizorilor.
 • In intervalul de timp agreat impreuna cu dumneavoastra.

Livrarea cu verificare

 • produsele care beneficiaza de aceasta facilitate sunt televizoarele si monitoarele
 • optiunea este mentionata pe nota de transport (AWB) a coletului
 • destinatarul are obligatia de a solicita verificarea coletului impreuna cu agentul firmei de curierat
 • agentul firmei de curierat are obligatia de a asista la verificarea coletului
 • in cazul in care coletul are urme vizibile de lovire, distrugere, etc, acesta se refuza
 • orice reclamatie survenita in urma livrarii coletelor cu aceasta optiune, nu este luata in considerare

Comenzile platite cu Ordin de Plata se livreaza numai dupa intrarea sumei in contul FANPLACE IT SRL.

Pentru comenzile expediate prin curier rapid cu livrare in urmatoarele zile lucratoare, inclusiv sambata, dupa primele 3 incercari de livrare coletul se ridica de la Sediul firmei de curierat.

 • Stoc magazin suficient / Stoc magazin limitat - Produsul se afla in stocul fizic al magazinului si poate fi achizitionat si livrat in aproximativ 24 ore. Rezervarile din stoc se fac in urma trimiterii comenzii. Stocul este actualizat in timp real.
 • In stoc depozit - Produsul este disponibil in stocul furnizorilor si nu in stocul magazinului. Se poate livra in urma trimiterii comenzii, in cel mai scurt timp posibil in limita stocului fizic al furnizorilor.  Stocul este actualizat cel putin o data pe zi.
 • Nu este in stoc - Produsul nu este disponibil si nici nu sunt informatii precise privind termenul de livrare. Aveti posibilitatea de a seta alerta stoc, apasand butonul "Seteaza alerta stoc", in momenul in care produsul devine disponibil veti primi un email ce va anunta automat modificarea dispnibilitatii.
 • Intreaba stoc - Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs.
 • Disponibil la comanda - Produsul va fi disponibil in termenul precizat, in urma trimiterii comenzii si in limita stocului disponibil. Plata se face integral in avans.

Intervalul de livrare este cuprins intre 1 si 30 zile din momentul confirmarii comenzii.

Intervalul de confirmare a comenzii este cumprins intre 1 si 5 zile calendaristice din momentul plasarii acesteia pe site.

Nu exista alte taxe pentru kilometri suplimentari - Se livreaza in orice localitate cu acelasi pret.

Va rugam sa verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primiti de la Curier, in prezenta curierului si cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor in cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare.

Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare!

Opiniile clientilor despre PROGARDEN Motosapa, HS 1100D,13CP, 600-1250 mm, benzina, cu freze, roti cauciuc 6.00-12,

Rating general al produsului:
4.74
5 stele (32)
4 stele (4)
3 stele (3)
2 stele
1 stea
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
(Salsig)
- acum 9 luni

Sunt multumit de motocultor. Am atasat coasa rotativa dar din cauza ca surubele de fixare a suportului sunt prea mici s-au smuls si mi s-a forfecat axul de la priza. De unde as putea sa cumpar acest ax?

(Mures)
- acum 11 luni

Ma interesează daca se poate pune cositoare ,ce model?!!!?!!

Daniel (Salsig) acum 9 luni

Se poate pune coasa rotativa cu 2 discuri dar trebuie sa modifici sistemul de prindere deoarece mie mi-a forfecat axul prizei din cauza ca s-a desprins coasa de motocultor

florin (ploiesti) acum 1 luna

nu se poate pune cositoare rotativa . Axul prizei de putere are aceleasi turatii ca ale motorului 3600 , iar cositoarea este recomandata ptr 2600 , din cauza vibratiilor care se produc va smulge cositoarea din priza . se poate pune daca se va monda un reductor de turatii

- acum 1 an

unde este fabricat motorul --ce firma --

jean gh (comarnic ) acum 10 luni

cat costa rotile metalice pt.hs 1100 D 13 cp

(Dumbrăveni jud Sibiu)
- acum 1 an

Mulțumesc firmej Vexio ptr seriozitate recomand și altor prieteni cu încredere foarte rapizi si corecți în livrarea motocultorului Pro Garden .

(Somostelnic)
- acum 1 an

Mi se pare un model bun.

Se poate atasa cositoare? Daca da,aveti pe stoc? As dori si o remorca. Multumesc.

- acum 2 ani

Wow puternică rău! Și Vexio. Ro promptitudine maxima!

Roțile metalice nu am avut la pachet ce dimensiune îmi recomandati cei care ați utilizat acest produs

(Gornea)
- acum 2 ani

Wow puternică rău! rotile cam mari de Vexio. Ro stimă și respect sunteți prompți!

Apropo rotile metalice de ce dimensiune trebuie nu am avut la pachet un sfat va rog cei ați mai folosir

(gherla)
- acum 2 ani

Produs super,livrare promta,,a pornit din prima dupa ce l-am montat !!! restul dupa probe ...

(Bucuresti)
- acum 2 ani

Cunoaste cineva daca exista in Bucuresti vreun centru care asigura service in perioada garantiei la motocultor pro garden. Multumesc

Visan (Bucuresti) acum 2 ani

Service asigurat de PROENERG, bd.Abatorului 46,cred, sector 4.

(Pitesti)
- acum 2 ani

Bun

(Pitesti)
- acum 2 ani

ce consum are la orà de functionare la lucru.

(Covasna)
- acum 2 ani

Se poate atasa cositoare cu discuri daca da ce model 0747242719

(Beclean)
- acum 2 ani

Cum se fac legăturile electrice

(Beclean)
- acum 2 ani

Am cumparat un hs1100d si am o problema cu firele de curent sau desprins din mute si nu mai stii cum sa le conecteze cine mă poate

(Tutova)
- acum 2 ani

Bravo! Firma a reacționat foarte promt, chiar dacă a am fost nevoit din motive personale să i trimit la o altă adresă, au fost receptivi si au ajuns f.repede . Mai ramane sa vedem calitatea produsului, încă nu l-am montat.

Sper sa nu fie necesar sa aduc argumente contra!
Ar fi păcat pentru mine (pentru banii mei:)))

(Greci)
- acum 2 ani

sarbatori fericite intregului personal la multi ani

(Greci)
- acum 2 ani

o firma serioasa va multumesc

(Focsani)
- acum 2 ani

Are cositoare,estesingurul model,care se poate trasforma cu scimbarea pozitiei cutitelor in masina de sapat santuri.se gaseste cositore originala si nuare nevoie de nici un suport sau vreo modificare

Sa aduca si roti de rezerva

Are firma constructore multe acesorii folositoare pe ar trebui aduse si ele.vedeti www.chocig huangmei

Gabi (Sl) acum 2 ani

Vreau sa achizitionez 1 buc si doresc anumite informatii de la persoane care il detin.Cine ma poate ajuta va rog un apel la nr 0764470245 Multumesc anticipat

(Timișoara)
- acum 3 ani

Foarte bun dar cam puternic ,foarte bun la plug și la frezat! Sunt mulțumit de achiziție!

(baia mare)
- acum 3 ani

Se poate atasa cositoare?Si ce tip?Multumesc.

(Insuratei)
- acum 3 ani

Buna ziua.
Doresc sa stiu si eu la cat timp se face schimbul de ulei si ce grupa trebuie.
Va multumesc.

(MARAMURES)
- acum 3 ani

ESTE UN MOTOR BUN,INCA NAM INCERCAT IN BRAZDA FIIND MA PRINS IARNA.

- acum 3 ani

Dauneaza in vre un fel faptul k am scos uleiul de motor si transmisie pana la primavara cand il voi utiliza din nou?

Vrânceanu Vasile (Galați) acum 3 ani

Consider că ai făcut cea mai mare gresiala încearcă și lăsal acolo pina in primăvară și dacă crezi că trebuie sai faci schimbul înainte de a incepe campania de primăvară puteți sai faceți schimbul as vrea sămi spuneți și mie cum mergeti cu ia în sarcină și cum va descurcați ca și utilaj ,, mulțumesc mult!

Dorel David (Satu Mare) acum 3 ani

NU ERA CAZUL.DAR NU E PROBLEMĂ

Mugurel (Bustuchin) acum 3 ani

Cred ca nu,dar de ce nu l-ati lasat in motor si grup si la primavara il schimbati.Asa era corect!

(Feredeni)
- acum 3 ani

Se poate pune si costoare cosum la ora ct consuma pornirea o are la demarol sau cheie

Cioly (Huşi) acum 3 ani

Nu se poate pune cositoare. Pornire la sfoară

Silviu- silviu (Drobeta Turnu Severin) acum 3 ani

Se poate atasa si cositoare pe priza de putere dar e o problema, trebuie facut suport de sustinere. Sunt multumit de produs desi l-am achizitionat in 2015 la un pret mult mai mare si fara plug reversibil.

gabi (horezu) acum 2 ani

ce fel de cositoare?poti sa mi dai un tel la nr 0764470245?multumesc anticipat!

(sibiu)
- acum 3 ani

o intrebare: se poate atasa si cositoare la acest motocultor? sunt compatibile accesoriile de la alte motocultoare? multumesc

(boteni)
- acum 4 ani

Am si eu unu e f bun .ma intereseaza daca se poate schimba sensu de rotatie la priza de putere??

(boteni)
- acum 4 ani

Foarte bun mar interesa daca se poate inversa sensu de rotatie la priza de putere ??

(Botosani)
- acum 4 ani

Trimite ti si in botosani?cat costa transportul?

(Valcea)
- acum 4 ani

De cine este fabricat motocultorul?

(Bobeşti, Vaslui)
- acum 4 ani

Am probleme cu el la lucrul in plan inclinat, în sensul că se opreşte imediat motorul. Am inteles ca este de la un senzor care sesizează nivelul scazut sau lipsa uleiului de motor. Are cineva vreo solutie!? Mersi!

pavel (moara domneasca) acum 4 ani

pune ulei cu 50 grame mai mult de cat scrie an carte si nu se mai opreste am patit si eu la fel

Cioly (Bobeşti) acum 4 ani

Am rezolvat cu uleiul! Mersi! Merge acum peste tot.

(popesti de ladesti)
- acum 5 ani

fff puternic mai greu un pic ptr. cei neinvata ti ca ,mine... sunt tare multumit duce o caruta de nisip lemne...are discuri roti mari foarte bune, functioneaza perfect .

(bistrita)
- acum 5 ani

motocultorul are si priza de putere, se poate atasa remorca cu punte si grup pentru a fi 4x4?

roli (buc) acum 4 ani

Ce turatie are priza de putete? E turatia motorului sau a rotilor? Multam!

Gheorghe (Bobeşti) acum 4 ani

Nu are priză de putere

Banica acum 3 ani

Acest motocultor are priza de putere. se poate adauga la el pompa de apa, cositoare...

(Rosiori-de-Vede)
- acum 5 ani

Un motoc fff puternic ara frezeaza siiii
are consu,m mai rigicat ,dar esti super multumit [la 40 de arii frezat in pamint dur lucrarea a durat 3-4 h la adincimea de 30-35 cms la un consum de5 l de benzina motoc esre de nota10+ merita banii,, probleme cuforta de munca /////////////////////////

ffff puternic

dan (Macin) acum 2 ani

salut! vreau sa achizitionez un moocultor identic si ma interesa o parere dupa 3 ani de utilizare! l-ai folosit la rat? esti multumit de el? cum se comporta transmisia prin cardan? trimite-mi un ur tel daca vrei sa vb! multumesc! dan 0745082643

(Tulcea)
- acum 5 ani

Foarte puternica ....trebuie sa te acomodezi cu ea . Cand incepi sa o cunosti constati ca este super ok. Am arat si frezat pe o suprafata de 4000 mp. Sunt foarte multumit.
In plus de cate ori am cerut sfatul firmei mi s-a raspuns foarte prompt. La fel si livrarea produsului.

Este foarte grea ( 115 kg) Daca nu ai unde sa o depozitezi si trebuie sa o transporti ai probleme.

(cluj)
- acum 5 ani

ce putere de tragere are cand vine vorba despre remorci de ex o caruta clasica umpluta cu nisip se descurca?

(cluj)
- acum 5 ani

cam cate kg poate sa traga?de ex o caruta clasica cu nisip ar fi prea mult?

maryan (targoviste) acum 4 ani

eu l-am probat si am tras un volkswagen transporter model lung,alearga cu el.. daca nu are aderenta sau este drum pietruit,dubleaza rotile,pune cate 2 roti pe fiecare parte sa aibe mai multa aderenta. e motocultor de nota 20.nu are diferential la roti,rest e perfect ;)

(Costesti )
- acum 5 ani

As vrea sa stiu daca are si rotiile de cauciuc incluse

Gheorghe (Bobesti) acum 5 ani

Are şi roţi de cauciuc 500-10

(Bobesti, Vaslui)
- acum 5 ani

Preţ bun în raport cu ce performanţe a spune că are. Îl am de 2 zile şi încă este în rodaj. Pare cam puternic pentru mine dar sper să îl stăpânesc. Vine cu ulei, deci nu trebuie să îi cumpăraţi ulei separat. O să revin cu alte impresii pe măsură ce îl pun la lucru. Înainte de al cumpăra am cautat referinţe despre el şi nu am găsit mare lucru.

Am avut probleme cu livrarea. Pe motiv că era un colet atipic şi greu au refuzat, iniţial, să mi-l aducă acasă. După câteva reclamaţii şi telefoane am reuşit să îi conving. Mulţumesc celor de la Vexio pentru sprijunul acordat.

viktor (satu mare) acum 5 ani

am patit la fel cu livrarea. am asteptat 2 saptamani sa ajunga produsul de la firma de curierat la adresa de livrare 5 KM. Bineinteles, a trebuit sa insist cu telefoanele atat la firma care livreaza cat si la curier. Produsul pare OK, pacat de aspectele ce tin de logistica

(Teleorman)
- acum 5 ani

motoc fff puternicmerita nota 10

dca nu stii sa lucrezii si sa-l stapinestii pe el in 2 anii te curetii

merita banii

(ilfov)
- acum 5 ani

Da.Are si frezele incluse

Motosapa ProGARDEN HS 1100D are si freze

ovidiu (sf.gheorghe) acum 4 ani

as vrea sa stiu cit ulei se pune la motor

tony (caracal) acum 4 ani

Ce fel de ulei se foloseste la acest model????