Luni - Vineri 9:00 - 19:00

Politica de confidentialitate - Vexio

Politica de confidentialitate

Accesul dumneavoastra la acest site se supune Politicii de confidentialitate si implica acceptul dumneavoastra cu privire la aceasta, reprezentand o intelegere intre parti.

FANPLACE IT SRL se angajeaza sa foloseasca datele furnizate de utilizatorii site-ului numai in scopul realizarii unei relatii contractuale cu acestia si pentru transmiterea de informatii privind functionarea site-ului si existenta unor oferte, promotii sau intrari noi de produse.

FANPLACE IT SRL nu promoveaza SPAM-ul si nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti.

FANPLACE IT SRL va respecta drepturile conferite de legea nr. 677/2001 completata cu legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

FANPLACE IT SRL utilizeaza adresele IP ale utilizatorilor doar pentru statistici de uz intern, afisarea de informatii personalizate si pentru o securitate sporita a site-ului.

FANPLACE IT SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui site fara o notificare prealabila.

 

Confidentialitatea datelor transmise prin intermediul site-ului vexio.ro este asigurata de un certificat SSL cu dubla validare:

  • validare domeniu web
  • validare entitate economica
  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 09.05.2014