Luni - Vineri 09:00 - 18:00

UPS Kemot ProSinus 500, 500W, 230 VA pentru CENTRALE TERMICE

Cod:

URZ3405


Cod intern: #75696
4,68 / 38 comentarii

 • Distribuie pe:
537,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin suficient


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Cumpara-le impreuna:

Accesorii auto
 • Alege Accesorii auto potrivite pentru tine
  14,99 lei
Baterii auto
 • Alege Baterii auto potrivite pentru tine
  229,00 lei

Pret pachet: 537,99 lei

Descriere UPS ProSinus 500, 500W, 230 VA pentru CENTRALE TERMICE de la Kemot

Sursã de alimentare neîntreruptibilã KEMOT PROsinus-500

Este un invertor cu iesire sinus pur și are si funcție de încãrcare Acesta este conceput pentru a alimenta diversi consumatori la o tensiune nominalã de 230 VAC și avand o putere maxima de 500W, cum ar fi:

- pompa pentru incalzire central, seminee

- alte dispozitive care necesita o putere de maxim 500W (800W vârf) Datoritã tensiunii de iesire tip sinus pur dispozitivul asigurã funcționarea stabilã a sarcinii și nu produce supraîncãlzirea sarcinilor inductive cum ar fi pompe sau ventilatoare. Împreunã cu o baterie de 12V formeaza o unitate completã neîntreruptibilã pentru alimentare cu 230 VAC. Este echipat cu protective la supraincarcarea bateriei, scurtcircuit, supratensiune, protective la tensiune pe baterie prea mare sau prea joasã și protective la supraîncãlzire.

Dispozitivul poate funcționa în trei moduri:

1. Ca o sursã de alimentare neîntreruptibilã cu funcție de încãrcare - lasa tensiunea de la retea sa treaca catre sarcina si incarca bateria de 12 VDC externa

2. Ca un redresor - încarcã bateria externã (dispozitivul trebuie sã fie conectat la sursa de alimentare 230V AC)

3. Ca convertor - convertește tensiunea DC de 12V DC baterie externã servit cu o tensiune variabila AC 230V

Dispozitivul este echipat cu un ecran clar și transparent cu LED-uri, cu indicarea stãrii de functionare - Alimentare - Tensiune de intrare - Tensiunea si frecventa semnalului de ieșire - Nivelul de încãrcare a bateriei

Specificatii:

Putere nominalã: 500W

Tip baterie: 12V DC

Tensiune maximã pe baterie: 15V DC

Gama tensiunii de intrare: 180 ~ 275V AC

Frecventa tensiunii de intrare: 45 ~ 60Hz

Gama tensiunii de ieșire: 230V AC +/- 8%

Frecvența de ieșire: 50 / 60Hz +/- 0.5Hz

Forma tensiunii de ieșire: undã sinusoidalã purã

Randament: 85% (DC-AC)

Încãrcarea bateriei cu un curent max. de 10A

Timp de comutare: <= 4ms

Protectii: suprasarcinã, scurtcircuit, supraincalzire

Temperatura de operare: 0-40 grade C

Umiditate: 1- 90 % Greutate: 4.6 kg

Dimensiuni (cm): 14.5 x 18 x 24

Specificatii tehnice


 • Model
  • Model
   PROsinus-500
 • Specificatii tehnice
  • Putere de incarcare
  • Putere de iesire
  • Tensiune de intrare
   180 - 275 VA
  • Protectii porturi
   suprasarcina,scurt-circuit, protectie la supratensiune si tensiune prea mica
  • Frecventa de iesire
   50/60 Hz
  • Dimensiuni
   14.5 x 18 x 24 cm
  • Greutate
   4.6 kg

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Politica de returnare

 

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014: consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 calendaristice zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile calendaristice de la denuntarea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor

Fanplace IT S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport daca livrarea s-a facut prin alte metode decat cea standard oferita de Fanplace IT S.R.L.

Definitia contractului de vanzare (art. 2, 5.): orice contract in temeiul caruia profesionistul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre consumator, iar consumatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cat si servicii.

Art. 12 mentioneaza ca exercitarea dreptului de retragere pune capat obligatiilor partilor contractuale. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (de preferat in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare si doar in cazul contractelor la distanta ( orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a multor mijloace de comunicare la distanta, panala si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul).

 

Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte.

Unele produse sunt marcate cu un sigiliu aplicat de producator pe ambalaj. Acest sigiliu nu este prezent in mod obligatoriu, prezenta lui fiind specifica producatorului. Prezenta sigiliului nu este obligatorie pentru a demonstra ca produsul este exact in forma si conditiile in care a fost eliberat de catre producator. Deteriorarea sigiliului nu aduce nici o limitare dreptului de renuntare la contract.

 

Procedura de returnare

 

Exercitarea dreptului de retragere

 

Consumatorul informeaza Fanplace IT S.R.L. cu privire la decizia de retragere din contract prin una din variantele: model formular sau o declaratie neechivoca facuta pe un mediu durabil (preferabil e-mail: retur@vexio.ro). Consumatorul are la dispozitie 14 zile de la primirea produselor pentru a anunta retragerea din contract.

 

Obligatiile care revin Fanplace IT S.R.L.

 

Rambursarea integrala a sumelor primite ca plata, inclusiv costurile livrarii (exceptand situatia in care consumatorul a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard). Rambursarea sumelor se va face folosind aceleasi modalitati de plata rezonabil aplicabile (in cazul platii numerar la livrare, rambursarea se va face prin transfer in cont bancar transmis neechivoc de consumator). Indeplinirea obligatiei de rambursare se face in termen de 14 zile de la primirea cererii de retur.

 

Obligatiile care revin consumatorului

 

Produsele sunt inmanate Fanplace IT S.R.L. personal sau predate unei persoane autorizate (curier desemnat) fara intarziere nejustificata si in decurs de maxim 14 zile de la anuntarea deciziei de retragere din contract. Consumatorul suporta costurile de returnare. Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

 

Produse excluse, fara drept de returnare

 

Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna decat daca sunt sigilate/ cutia nedeschisa/ cutia nu prezinta urme in interior ca a fost deschisa:

 • a. Licente software;
 • b. Consumabile (acumulatori, cartuse imprimanta etc);
 • c. Produse care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena (produse de ingrijire/ igiena personala, casti, electrocasnice, etc);
 • d. Produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar (extensii de garantii, servere non-standard);
 • e. Servicii (testare, asamblare, montare componenta sau orice alt serviciu listat in categoria Servicii prestat catre consumator);

Furnizarea de continut digital care nu este livrat pe suport material (aplicatii software inclusiv jocuri livrate printr-un link de download si cheie de activare).

Aceste limitari se aplica conform OUG 34/2014 art. 16.

 

 

Retur de produse

Puteti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:

 • Produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site. Puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii (in cazul in care produsul nu mai este disponibil).
 • Produs nefunctional/deteriorat in primele 48 ore de la receptie. In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, in urma notificarii scrise sau prin prezentarea la sediu in termen de 48 de ore de la primirea produsului. Va recomandam ca verificarea/testarea produselor comandate sa se faca in termenul de 48 de ore. Orice reclamatie ulterioara nu se ia in considerare.
 • Produs in colet deteriorat. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. In cazul in care se utilizeaza un transportator insarcinat de catre consumator, riscul este transferat in momentul livrarii produselor catre transportator.
 • Produse livrate gresit. In cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat.

Costurile de retur pentru situatiile prezentate mai sus (nu si in cazul renuntarii la cumparare) cad in sarcina magazinului nostru.

Solicitarile de retur se notifica pe adresa de mail retur@vexio.ro sau prin prezentarea la sediul Fanplace IT S.R.L cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

Returnarea produselor la sediul Fanplace IT S.R.L. se poate face de luni pana vineri in intervalul 09:00 - 18:00.

Mentiune
In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare ce face imposibila revanzarea lor duce la refuzarea returului.

In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel si se doreste returul la toate, comparatorul are obligatia de a se asigura ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate. Daca au fost desigilate mai mult de unul de acelasi fel, ne rezervam dreptul de a diminua contravaloarea fiecaruia dintre ele cu pana la 20%. Aceasta diminuare se face cu scopul repunerii la vanzare ca produs desigilat.

 

Cum platesc ?

 Plata cu Cardul prin PayU

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra.
Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei PayU. Vexio.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

PayU Romania este o companie privata cu capital strain, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul de inregistrare J40/9218/07.06.2004 si numar de identificare fiscala RO16490162.

Ramburs / Plata la livrare

Plata se efectueaza agentului firmei de curierat, in momentul primirii produselor.

  

Numerar la sediul nostru

Plata in numerar se poate efectua pentru comenzile care se ridica de la sediul Vexio.
Adresa: Str. Oxigenului nr. 1H, sector 3, Bucuresti (Cernica Ilfov).

In cazul in care alegeti aceasta optiune nu veti mai plati taxa de transport.

 

Plata in rate card de credit (online)

BRD Finance: 1, 3, 4, 5 si 6 rate

Star Card (Banca Transilvania): 2, 3, 4, 5 si 6 rate

Bonus Card (Garanti Bank): 1, 2, 3, 4, 5 si 6 rate

Alpha Bank: 2, 3, 4, 5 si 6 rate

BRD: 2, 3, 4, 5 si 6 rate

CardAvantaj (Credit Europe Bank): 1, 2, 3, 4, 5 si 6 rate

Optimo Card (Credit Europe Bank): 18, 24 si 36 rate

Plata in rate se poate face doar online cu card-ul! NU se pot face plati in rate cu card-ul la sediul magazinului nostru.

 

Ordin de plata / Foaie de varsamant

Plata prin OP (ordin de plata) se face in baza facturii proforme emise de Vexio.

Factura proforma va fi emisa in momentul efectuarii comenzii si poate fi gasita in e-mail-ul de confirmare sau in contul dumneavoastra Vexio. Livrarea produselor se va face dupa confirmarea platii pe e-mail la comenzi@vexio.ro, atasand o copie a OP-ului.

 

Datele necesare efectuarii platii sunt:

Beneficiar: SC FANPLACE IT SRL
Cod Fiscal: RO 31962960
Sediu social: Panciu, Vrancea, strada 1 Mai, numarul 2, bloc 2, scara 2, etaj 1, apartament 4

Punct de lucru: Str. Oxigenului, nr. 1H, sector 3, Bucuresti (Cernica Ilfov).
Cont: RO85 BTRL RONC RT02 4735 8603
Banca: Banca Transilvania

Livrarea comenzilor si disponibilitatea produselor

Atentie! Pentru comenzile cu factura pe persoana juridica, achitate in avans, se pot ridica de la sediul nostru doar cu imputernicire semnata si stampilata!

Puteti ridica gratuit produsele de la sediul nostru din Str. Oxigenului nr. 1H, sector 3, Bucuresti (Cernica Ilfov).      

 1. Livrare in Bucuresti cu Sameday Curier / Fancourier. Pana in 149 lei costa 10 lei transportul.                                                                                                                             
 2. Pentru comenzi peste 149 lei transportul este gratuit in Bucuresti in limita a 6 kg. Greutatea suplimentara se taxeaza cu 1 leu / kg.                                                                                                                                                                     
 3. Livrare oriunde in tara prin Fan Courier/Sameday Costa 19.9 lei cu tot cu tva primele 6 kg, pentru comenzi pana in 499 lei. Pentru comenzi peste 499 lei transportul este gratuit in limita a 6 kg. Greutatea suplimentara se taxeaza cu 1 leu / kg.
 4. NOU: Ridicare din Sameday Easybox. Cost 10.90 lei, tva inclus.

Termenul de livrare a produselor achizitionate de pe site-ul www.vexio.ro este de 24, maxim 48 ore din momentul confirmarii comenzii. In anumite situatii, FANPLACE IT SRL isi rezerva dreptul de a mari termenul de livrare, dar numai cu acordul clientului. In lipsa acordului, comanda se anuleaza.

In cazul in care clientul nu poate fi contactat la data si ora stabilita pentru livrare, produsele comandate vor fi rezervate timp de 3 zile lucratoare, interval de timp in care se va incerca recontactarea clientului pentru a definitiva livrarea. Daca nici in acest interval de timp clientul nu poate fi contactat, comanda va fi anulata.

 • Imediat: Daca toate produsele sunt in stocul VEXIO. Livarea se poate face la Sediul VEXIO sau prin curier rapid (comanda va ajunge la destinatie in ziua urmatoare).
 • In intervalul de timp specific, afisat, al fiecarui produs: Produsele sunt disponibile in stocul furnizorilor.
 • In intervalul de timp agreat impreuna cu dumneavoastra.

Livrarea cu verificare

 • produsele care beneficiaza de aceasta facilitate sunt televizoarele si monitoarele
 • optiunea este mentionata pe nota de transport (AWB) a coletului
 • destinatarul are obligatia de a solicita verificarea coletului impreuna cu agentul firmei de curierat
 • agentul firmei de curierat are obligatia de a asista la verificarea coletului
 • in cazul in care coletul are urme vizibile de lovire, distrugere, etc, acesta se refuza
 • orice reclamatie survenita in urma livrarii coletelor cu aceasta optiune, nu este luata in considerare

Comenzile platite cu Ordin de Plata se livreaza numai dupa intrarea sumei in contul FANPLACE IT SRL.

Pentru comenzile expediate prin curier rapid cu livrare in urmatoarele zile lucratoare, inclusiv sambata, dupa primele 3 incercari de livrare coletul se ridica de la Sediul firmei de curierat.

 • Stoc magazin suficientStoc magazin limitat - Produsul se afla in stocul fizic al magazinului si poate fi achizitionat si livrat in aproximativ 24 ore. Rezervarile din stoc se fac in urma trimiterii comenzii. Stocul este actualizat in timp real.
 • In stoc depozit - Produsul este disponibil in stocul depozitelor externe sau furnizorilor si nu in stocul magazinului. Se poate livra in urma trimiterii comenzii, in cel mai scurt timp posibil in limita stocului fizic al depozitelor/furnizorilor.  Stocul este actualizat cel putin o data pe zi.
 • Nu este in stoc - Produsul nu este disponibil si nici nu sunt informatii precise privind termenul de livrare. Aveti posibilitatea de a seta alerta stoc, apasand butonul "Seteaza alerta stoc", in momenul in care produsul devine disponibil veti primi un email ce va anunta automat modificarea dispnibilitatii.
 • Intreaba stoc - Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs.
 • Disponibil la comanda - Produsul va fi disponibil in termenul precizat, in urma trimiterii comenzii si in limita stocului disponibil. Plata se face integral in avans.

Intervalul de livrare este cuprins intre 1 si 30 zile din momentul confirmarii comenzii.Pentru produsele care se aduc pe comanda din depozitele externe se va comunica/confirma termenul de livrare.

Intervalul de confirmare a comenzii este cuprins intre 1 si 5 zile calendaristice din momentul plasarii acesteia pe site.

Nu exista alte taxe pentru kilometri suplimentari - Se livreaza in orice localitate cu acelasi pret.

Va rugam sa verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primiti de la Curier, in prezenta curierului si cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor in cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare.

Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare!

Opiniile clientilor despre UPS Kemot ProSinus 500, 500W, 230 VA pentru CENTRALE TERMICE

Rating general al produsului:
4.68
5 stele (29)
4 stele (8)
3 stele
2 stele
1 stea (1)
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Dumitru (Horodnic de Jos) - acum 7 luni

Cum stim daca convectorul este pe pozitia ON sau OFF ? Este aprins vreun led ceva? Pentru ca ,comutarea sa se faca automat la intreruperea curentului si sa treaca pe acumulator ce trebuie sa fie deschis?

Constantin Doru (Brasov) - acum 1 an

Livrare promptă, ups e montat la o centrală pe lemne, autonomie mare, după o întrerupere de curent de 5 ore, bateria era încărcată 90%.

Constantin Mircea (Varlaam) - acum 1 an

Sunt f mulțumit de ups, greseala mea a fost ca am cumparat o baterie vipow de 55 ah si nu ma tine la o centrala pe gazeificare cu 3 pompe decât vreo 3 ore. Sper sa va ajute acest comentariu.

Ioan (Bucuresti) - acum 1 an

Am sumparat aceasta sursa acum 2 ani.O folosesc la tara la o centrala pe lemne. Am hotarit sa cumpar aceasta sursa dupa o intrerupere de curent de citeva ore. Si tocmai pusesem pe foc citeva lemne.Centrala s-a supraincalzit si a declansat supapa. Altfel eram in aer. Atunci am hotarit sa cumpar aceasta sursa de 500 W.
Rezultatul : Excelent.

Misu (Sacele) - acum 2 ani

Am comandat-o si a doua zi l-am si primit
O folosesc la o centrala pe gaz Wiessmann,Merge brici.
O recomand.

Adrian (Iasi) - acum 2 ani

Am cumparat un UPS Kemot ProSinus 500, 500W, 230 VA pentru CENTRALE TERMICE care functioneaza foarte bine cu o sarcina inductiva de 130w.
Multumesc firmei VEXIO pentru politete si profesionalism.

Costel (Bucuresti) - acum 2 ani

Am cumpărat acest invertor împreună cu o baterie auto de 56 AH. Livrarea a fost foarte promptă, produsele primite sunt foarte bune și utile, alimentez o centrală termică murală pe gaz Bosh Gaz 4000 în caz de întreruperea alimentării cu energie electrică. Am autonomie cam 5 ore (de funcționare neîntreruptă). Sunt foarte mulțumit de această achiziție ! Mulțumesc Vexio !

Nu am găsit tutoriale sau testimoniale despre folosirea acestui tip de invertoare cu sinusoidă pură la centralele termice murale pe gaz.

Recomand celor cu centrale termice pe lemne, dar și pe gaz.

Valter Cojman (Uricani) - acum 2 ani

Chiar isi face treaba la o centrala cu un consum maxim de 120W.
E silentios, ventilatorul cupleaza doar cand se incarca bateria si, in caz de decuplare a curentului electric trece rapid pe baterie, fara ca centrala sa simta aceasta trecere.
Am testat si pe un TV si la fel face.

Nu are functie de descarcare baterie.

Calin (Baia Mare) - acum 2 ani

Se poate cupla la o baterie Rombat 110 AH ?

C. FLAVIUS (timsaora) - acum 2 ani

spuneti-mi va rog in caz de se intrerupe curentul se muta automat pe baterie. va multumesc

Nicolae Grigorescu (Braila) - acum 2 ani

Functioneaza si la centrale de apartament pe gaz ?

Florian (Bucuresti) acum 2 ani

Foarte bun ups_ul, merge foarte bine pe centrala pe lemne...pompe recirculare. Din pacate nu merge pe centrala de apartament, pe gaz, chiar daca este sinus pur, senzorul de ionizare nu simte prezenta flacarii si centrala intra in avarie. Repet, ventilatoarele merg, senzorul nu merge pentru ca nu simte nulul de lucru.

Dan (Padurisu (jud.Calarasi)) - acum 3 ani

Ieri 01.02.2019 l-am incercat pe Kemot cu baterie auto noua (Rombat 70 Ah), consumator fiind pompa cazanului 75W.
L-am lasat sa consume din bateria auto cca 5h (cam in 5h se arde o incarcatura cu lemne in cazan-centrala cu lemne).
Si-a facut treaba asa cum trebuie....la finalul celor 5 h de functionare pe bateria de 12V, arata ca se consumase cca 20% din capacitatea bateriei.
L-am trecut inapoi pe sursa de 220V (reteaua Enel) si si-a facut treaba de reostat reincarcand bateria in cca 6h...dupa reincarcarea bateriei auto...functionare normala.
Mi-a placut foarte mult, mi-a dat senzatia de siguranta ca n-o sa-mi sara cazanul in cap daca se opreste curentul.

Nimic contra.

Isi merita banul dat

Ladislau (Cermei) acum 3 ani

Cum lai trecut pe sursa nu trece automat adica cand se intrerupe curentul merge pe acumulato si cind vine curentul merge din nou

Marga (Targu Bujor) acum 3 ani

L-a scos si apoi l-a pus în priză, fără alte setari.

Catalin Sorin (Prejmer) - acum 3 ani

Un UPS excelent ! Il folosesc impreuna cu o baterie AGM VRLA de 80Ah de la ROMBAT. Am o singura pompa la centrala, de 70 W. A mers peste 11 ore , doar cu bateria !! Super !

Nu are optiunea de a descarca/incarca bateria ,in mod automat, daca aceasta nu e folosita o perioada de timp, dar nu este nicio problema...se face manual.

Morar (Gelu) - acum 3 ani

Buna la centrala cu 4 pompe merge sursa asta

Florea Ion (Persinari) - acum 3 ani

buna seara !l-am cdat si eu ptr o centrala pe lemne modelul de 500 W .Am un consum de 2 pompe recirculare si o baterie de 70 Ah...cred ca la un consum de 2 baterii recirculare e suficienta bateria de 70 W ptr un consum de cca 5 ore oare ?nu stiu formula de calcul si inca nu l-am montat sa vad cite ore tine.
Intrebare:
spuneti-mi va rog care stiti ..cum prodedez ptr a il pune in functiune?
sa porneasca aitomat cind pica curentul?
Oare se lasa pornit UPS ul si inversorul tot timpul pornite (deci aparatul in priza si pornit butonul 1 si buton inversor??...sau se lasa in priza UPS ul si se porneste din buton doar inversorul?
multumesc frumos astept un raspuns

Jimmy (Stroiesti) - acum 3 ani

Super, functioneaza cu o baterie 85A pt centrala clasica cu o singura pompa este mai practica decat generatorul, a functionat 9ore impreuna cu un bec led de 5w super,recomand cu incredere .

Florin Cătălin (Osica de sus) - acum 3 ani

Am o baterie de 12v și 100ah este buna ,sa nu fie prea mare ?

.

Va mulțumesc

Manticore - acum 4 ani

Vă rog să-mi spuneţi dacă are bateria inclusă? Mulţumesc!

dan (Padurisu (jud. Calarasi)) acum 3 ani

Nu are bateria inclusa, bateria se cumpara separat.

cristina (valcea) - acum 4 ani

functioneaza foarte bine...merita banii !!!!!!

Dan (Fagaras) - acum 4 ani

Recomand. L-am primit in 48 h de la lansarea comenzii, ideal pentru centralele pe lemne in cazul in care se intrerupe curentul .

Dido (Ruse) - acum 4 ani

A great product! It works very precisely. It keeps my local heating completely. I have a pellet burner that fuses normally powered by this device only. I can not comment on the duration of the work, but I will say that at a load of 350W + the device behaves steadily and does not overload. Thanks to the Vexio team!!!

ninel-stefan (Techirghiol) - acum 4 ani

cum pot sa-l setez sa functioneze ca Stabilizator? Nu am inca o baterie ptr el, dar vreau sa-l folosesc pana cand achizitionez o baterie stationara. Multumesc

Razvan (Dumbravesti) acum 4 ani

Nu are functie de stabilizare.

Dispozitivul poate funcționa în trei moduri:

1. Ca o sursã de alimentare neîntreruptibilã cu funcție de încãrcare - lasa tensiunea de la retea sa treaca catre sarcina si incarca bateria de 12 VDC externa

2. Ca un redresor - încarcã bateria externã (dispozitivul trebuie sã fie conectat la sursa de alimentare 230V AC)

3. Ca convertor - convertește tensiunea DC de 12V DC baterie externã servit cu o tensiune variabila AC 230V

zoco - acum 4 ani

Foarte bun !! Numai ca e ufolosesc pentru centrala cu lemne si am un generator sinu am vrut sa mearga generatorul pentru 2 pompe toate seara si am cumparat asta dar din pacate cu generatorul nu pot sa reincarc bateria nu incarca [poat sa ma ajute cineva eu banuiesc ca generatorul are 2 plus si de aia nu incarca ce pot sa iau ca sa si incarca cand pornesc generatorul ????

Tudor (Limanu) acum 3 ani

Poti incarca si bateria daca cuplezi upa la reteaua de 220v a generatorului.El isi face treaba singur ca si cand ar fi alimentat de la retea.Eu cu un Kippor de 1 kw alimentez iluminatul in toata casa (TOTUL ESTE LED) si incarc si 2 baterii (UNA DE 100A SI ALTADE 85A)conectand ups le reteua 220v a generatorului.Eu zic sa incerci asa ca merge sigur.

virgil (Heci) - acum 4 ani

Isi face treaba conectand rapid bateria si incarcad o ulterior.

Nu este vizibila functia de stabilizare a tensiunii de iesire care variaza asemeni celei de intrare. Spun asta pentru ca recent am vazut un ups well la care iesirea 220 nu se modifica. Nu stiu daca este normal desi in specificatii exista o variabila 230 +\- 8%.

Jimmy (Stroiesti) - acum 4 ani

Funcționează super.Astazi am intrat în posesia lui și am făcut o proba- pompa la centrala pe lemne ,a mers 1ora și jumătate cu un acumulator de 45A abandonat prin garaj! Recomand

Marius (Craiova) - acum 5 ani

Foarte bun! Mai ales ca pret, de regula UPS-urile de 500 W costa peste 500-600 lei. L-am legat la o baterie auto de 75 Ah 12 V. Cand este pana de curent , la o astfel de baterie incarcata complet, la un consum de 100 W pe ora am o autonomie de 9 ore, la un consum de 200 W pe ora am autonomie 4 ore si jumatate, si asa mai departe.Autonomia se calculeaza astfel : Amperaj baterie X voltaj = Total wati stocati in baterie, in cazul meu 75X12 = 900 W . 900 W : 100 W (consumul mediu pe ora al centralei) = 9 ore. Atunci cand intervine pana de curent piuie alarma de 4 ori si trece imediat pe baterie, fara intarzieri, fara ca centrala sa sesizeze intreruperea de curent si sa se opreasca sau sa ii fie perturbata functionarea. Poate fi folosit si numai ca redresor sau numai ca invertor.

Fane (Arad) - acum 5 ani

Din specificatii este super, mai ales daca se monteaza un accu. de 100 A de tip VRLA.

Utilizare limitata? - centrale termice.
Ex. centrala termica murala pe gaz.

Ovidiu (Suceava ) - acum 5 ani

Produs foarte bun. Am o baterie Rombat de 70 ah , tine 3 pompe si ventilatorul centralei aprox 4 ore iar indicatorul suprasarcina este la jumate. Mulțumesc Vexio !!

Costica (BACAU) acum 5 ani

Sa inteleg faptul ca centrala pe care o am cu un consum maxim la pornire de 300 w ar putea sa functioneze cu acest dispozitiv ( sursa + o baterie de 70 A cel putin 4 ore ?

Beneficiar (Amzacea ) - acum 5 ani

Am un astfel de aparat cu acumulator caranda 12v 65 ah static., nu auto. Il folosesc la pompa de centrala viadrus cu cocs. A mers initial 12 ore, a venit curentul electric si la scurt timp s-a oprit și a mai mers 24 ore. Sunt foarte multumit.

Nu

Costica (BACAU) acum 5 ani

cum arata si cat costa tipul de baterie pe care l-ati mentionat ?

Paul (Timisoara) acum 5 ani

Caranda este marca bateriei, este un acumulator de tip stationar, care chiar daca are o capacitate de Ah mai mica este mai buna si tine mai mult timp pentru ca la folosire descarca un curent mic si constant (de cat are nevoie centrala). Recomand un acumulator de genul asta decat unul auto.

Valentin (sibiu) acum 4 ani

Care este amperajul minim la un acumulator? O voi folosi doar pentru o pompa.

Matyas (Sangeorgiu de Padure) - acum 5 ani

Se poate utiliza sub zero grade c

Mircea (Balotesti) - acum 5 ani

Este recomandat pentru o centrala termica pe gaze? (Vaillant?)
Face zgomot in perioada de repaus (standby)? Centrala este in bucatarie.
O baterie auto de 100A este OK?
Multumesc

Cristi (BUCURESTI) acum 4 ani

Da.Nu face zgomot decat la incarcarea acumulatorului si atunci cand functioneaza pe functia de invertor(nu are tensiune la retea 220V).Poate fi achizitionat fara probleme trebuie sa fi atent sa fie cu cel putin 25 % mai mare decat consumul cetralei pentru o siguranta mai mare in expoloatare .Daca centrala este model nou acest produs este super bun.

Ciprian (Predeal) - acum 5 ani

Am achizitionat acest produs si l-am testat pe o pompa de centrala. Functioneaza perfect , bateria pe care o folosesc este de 100 amperi (12v). Livrare in 24 ore. Multumesc!

IONUT74 (Dragomiresti) - acum 5 ani

Am cumpărat acest produs (3 bc) și după un an și ceva de utilizare funcționează perfect
Foarte mulțumit !

Am folosit diferite baterii și a funcționat ok

pap (Pancota) - acum 5 ani

Am cumparat acest produs si sunt foarte multumit

RADU (Targu-Mures) acum 5 ani

Atunci de ce doar o stea?

vasile (greci,tulcea) - acum 6 ani

merge la o baterie de 20 de amperi?

Mircea (Cristian) acum 6 ani

minim 55Ah

Gigi (Zarnesti) acum 5 ani

Merge si la o baterie de 20 A dar nu mult timp. Eu l-am testat pe un acumulator de 45 A si a functionat 4 ore.

Budisteanu (Pitesti) - acum 6 ani

Foarte buna.
Are tot ce trebuie pentru a duce doua pompe de centrala pe lemne si incarca bine bateria.

daniel acum 6 ani

ce baterie ati pus?

Gabriel (Pitesti) acum 5 ani

de 72 amperi

Claudiu (Olteni) acum 5 ani

Functioneaza pe o baterie auto varta?

Laur acum 5 ani

Da

Ilie (Bautar) - acum 6 ani

Super!