Luni - Vineri 09:00 - 18:00

NAS Terramaster F4-210 1GB

Cod:

F4-210(1G)


Cod intern: #877010

 • Distribuie pe:
1.328,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere NAS F4-210 1GB de la Terramaster

Network Attached Storage, TerraMaster, F4-210, 4-Bay, 1GB RAM, Procesor Realtek RTD1296 Quad Core 1.4GHz

 

 

 

Performanta extraordinara, eficienta din punct de vedere al costurilor

TerraMaster F2-210 este echipat cu un procesor quad-core ARM V8 pe 64 de biti, cu o frecventa de pana la 1,4 GHz si o viteza de citire/scriere care atinge 124 MB/s (RAID 0, WD Red 4TB x 2). Cu functii care includ stocarea fisierelor, gestionarea multimedia, backup de date, sincronizare in cloud, acces de la distanta si multe altele, dispozitivul este potrivit pentru aplicatii care variaza de la divertismentul multimedia la domiciliu pana la setarile pentru birouri mici si birouri la domiciliu (SOHO). Fiind un dispozitiv accesibil, F2-210 costa doar jumatate din pretul unui NAS cu procesor Intel x86 quad-core.

 

Server de stocare in retea cu multe functii

Capacitatea de stocare a F4-210 poate ajunge până la 64TB. Dispozitivul acceptă mai multe moduri de matrice, inclusiv RAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 6, JBOD și SINGLE, precum și HTTP, SMB/CIFS, AFP, FTP, NFS și WebDAV. Printre caracteristicile suplimentare se numără utilizatorii, grupurile de utilizatori și setările de permisiuni pentru folderele partajate. Permisiunile de citire/scriere pentru fiecare utilizator pot fi setate în funcție de necesități, iar spațiul de stocare în rețea poate fi alocat pentru fotografii, videoclipuri, fișiere muzicale și documente de birou.

 
   

Putere multimedia

F4-210 este complet compatibil cu Emby si Plex, reunind videoclipurile, muzica si fotografiile intr-un singur loc. Folosirea capacitatilor de gestionare multimedia solide ca piatra ale Emby sau Plex va permite sa transformati F4-210 intr-un centru de divertisment bogat in functii. Serverele va pastreaza mediile personale frumos organizate, fiind intotdeauna gata pentru streaming la cerere pe PC, dispozitiv mobil sau consola de jocuri. Imbogatiti-va media cu rezumate ale parcelelor, postere, coperte de album si bucurati-va de totul de acasa sau in deplasare. Puteti chiar sa transmiteti televiziune in direct pe orice dispozitiv, sa va gestionati DVR-ul si sa va bucurati de biblioteca personala. Gata cu bajbaielile cu adresele IP! Trebuie doar sa va conectati si sa va jucati pe orice dispozitiv, oricand si oriunde.

 
   

Un spatiu privat in cloud

Serviciul TNAS.online de la TerraMaster va scuteste de grija configurarii DDNS, a setarilor de retea si a regulilor de redirectionare a porturilor atunci cand creati o unitate cloud personala. Drepturile de acces pot fi adaptate pentru familia, rudele, personalul sau prietenii dumneavoastra, permitandu-va sa va impartasiti fericirea fara costuri suplimentare. F2-410 suporta sincronizarea fisierelor intre diverse unitati cloud, inclusiv Google Drive, Dropbox si OneDrive, creand cu usurinta canale de transmitere a datelor intre cloud-ul personal si unitatile cloud publice. Sa va bucurati de beneficiile unei vieti convenabile in cloud nu a fost niciodata mai usor.

 
   

Satisfacerea intreprinderilor mici

Zeci de aplicatii gratuite sunt disponibile in Centrul de aplicatii TOS, inclusiv instrumente de backup, de securitate, de afaceri, utilitare, multimedia si de dezvoltare. Intreprinderile mici pot construi rapid si convenabil servere de stocare a fisierelor, servere de e-mail, servere web, servere FTP, baze de date MySQL, sisteme CRM, Node.js si masini virtuale Java, precum si o serie de alte aplicatii comerciale.

 
   

Elegant, avansat si puternic: TOS 4.1.X

Cu TOS 4.1.X, cea mai recenta versiune a sistemului de operare TOS, puteti face copii de siguranta pentru datele dvs., va puteti gestiona serverul de fisiere si va puteti optimiza serviciile de partajare intr-un mod intuitiv, simplu si usor de utilizat. Sistemul de operare include software de ultima generatie cu un continut bogat de aplicatii, servicii multimedia bogate in functii si nenumarate modalitati de eficientizare a copierii de rezerva a datelor.

 

 

 
   

Docker va ofera mai multe posibilitati

F4-210 este singurul NAS usor de pe piata care accepta Docker. Aplicatia Docker integreaza Docker Hub, cel mai important serviciu din lume pentru gasirea si partajarea imaginilor de containere cu echipa dvs. si cu comunitatea Docker. Docker Hub este cel mai mare depozit de imagini de containere din lume, iar o serie de surse de continut, inclusiv dezvoltatori ai comunitatii de containere, proiecte open source si furnizori independenti de software (ISV), construiesc si distribuie acum cod containerizat. Utilizatorii pot accesa depozite publice gratuite pentru stocarea si partajarea imaginilor sau pot alege planuri de abonament pentru depozite private.

 
   

Securitate avansata a datelor

Fiind un server de backup ideal, F4-210 va permite sa efectuati copii de rezerva ale datelor de pe PC-uri Windows, calculatoare Mac, dispozitive mobile, dispozitive de stocare USB sau servere de fisiere. TOS ofera diverse metode de backup: Utilizatorii de Mac pot alege Time Machine, utilizatorii de Windows AOMEI Backup, dispozitivele mobile TNAS mobile APP, dispozitivele USB USB Copy si serverele de fisiere Rsync backup.

 
   

Aplicatie mobila inteligenta

TNAS mobile este o aplicatie mobila dedicata utilizatorilor TNAS, dezvoltata de TerraMaster. Aplicatia ofera acces rapid si fara restrictii la dispozitivul TNAS prin intermediul iOS sau Android. Cea mai recenta actualizare a TNAS mobile a adaugat o functie de administrator mobil, care faciliteaza utilizarea de catre administratorii TNAS a dispozitivelor mobile de la distanta pentru a-si configura dispozitivele, imbunatatind considerabil flexibilitatea si eficienta gestionarii.

 
   

Instalare simpla

Instalarea si initializarea F4-210 este simpla si directa, TerraMaster va ghideaza prin acest proces in cateva minute. Puteti alege sa operati dispozitivul cu ajutorul computerului sau al dispozitivului mobil.

 

 

 

Specificatii tehnice


 • Model
  • Model
   F4-210
 • Specificatii tehnice
  • Procesor
   Realtek RTD1296
  • Memorie
   1 GB
  • Rack HDD
   4
  • Capacitate HDD max. suportata
   72TB (18TB x 4)
  • Management RAID
   Single, JBOD, RAID 0, RAID 1, RAID5, RAID 6, RAID 10
  • Porturi
   1 x RJ-45
   2 x USB 3.0
  • Retea
   10/100/1000
  • Protocoale de retea
   CIFS/SAMBA, NFS, FTP, TFTP, HTTPS, SSH, iSCSI, SNMP, SMTP
  • Securitate
   Firewall
   AES
   Certificat SSL importabil
   Alerta instantanee prin e-mail, SMS, Beep
   Account Auto-block Protection
  • Backup
   Rsync Backup
   Cloud Sync
   Rsync Server
   Schedule Backup
   USB Device Backup
   Time Machine Server
   File System Gluster
 • Altele
  • Culoare
   Alb
  • Dimensiuni (L x l x h)
   136 x 227 x 225 mm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Politica de returnare

 

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014: consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 calendaristice zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile calendaristice de la denuntarea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor

Fanplace IT S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport daca livrarea s-a facut prin alte metode decat cea standard oferita de Fanplace IT S.R.L.

Definitia contractului de vanzare (art. 2, 5.): orice contract in temeiul caruia profesionistul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre consumator, iar consumatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cat si servicii.

Art. 12 mentioneaza ca exercitarea dreptului de retragere pune capat obligatiilor partilor contractuale. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (de preferat in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare si doar in cazul contractelor la distanta ( orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a multor mijloace de comunicare la distanta, panala si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul).

 

Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte.

Unele produse sunt marcate cu un sigiliu aplicat de producator pe ambalaj. Acest sigiliu nu este prezent in mod obligatoriu, prezenta lui fiind specifica producatorului. Prezenta sigiliului nu este obligatorie pentru a demonstra ca produsul este exact in forma si conditiile in care a fost eliberat de catre producator. Deteriorarea sigiliului nu aduce nici o limitare dreptului de renuntare la contract.

 

Procedura de returnare

 

Exercitarea dreptului de retragere

 

Consumatorul informeaza Fanplace IT S.R.L. cu privire la decizia de retragere din contract prin una din variantele: model formular sau o declaratie neechivoca facuta pe un mediu durabil (preferabil e-mail: retur@vexio.ro). Consumatorul are la dispozitie 14 zile de la primirea produselor pentru a anunta retragerea din contract.

 

Obligatiile care revin Fanplace IT S.R.L.

 

Rambursarea integrala a sumelor primite ca plata, inclusiv costurile livrarii (exceptand situatia in care consumatorul a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard). Rambursarea sumelor se va face folosind aceleasi modalitati de plata rezonabil aplicabile (in cazul platii numerar la livrare, rambursarea se va face prin transfer in cont bancar transmis neechivoc de consumator). Indeplinirea obligatiei de rambursare se face in termen de 14 zile de la primirea cererii de retur.

 

Obligatiile care revin consumatorului

 

Produsele sunt inmanate Fanplace IT S.R.L. personal sau predate unei persoane autorizate (curier desemnat) fara intarziere nejustificata si in decurs de maxim 14 zile de la anuntarea deciziei de retragere din contract. Consumatorul suporta costurile de returnare. Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

 

Produse excluse, fara drept de returnare

 

Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna decat daca sunt sigilate/ cutia nedeschisa/ cutia nu prezinta urme in interior ca a fost deschisa:

 • a. Licente software;
 • b. Consumabile (acumulatori, cartuse imprimanta etc);
 • c. Produse care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena (produse de ingrijire/ igiena personala, casti, electrocasnice, etc);
 • d. Produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar (extensii de garantii, servere non-standard);
 • e. Servicii (testare, asamblare, montare componenta sau orice alt serviciu listat in categoria Servicii prestat catre consumator);

Furnizarea de continut digital care nu este livrat pe suport material (aplicatii software inclusiv jocuri livrate printr-un link de download si cheie de activare).

Aceste limitari se aplica conform OUG 34/2014 art. 16.

 

 

Retur de produse

Puteti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:

 • Produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site. Puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii (in cazul in care produsul nu mai este disponibil).
 • Produs nefunctional/deteriorat in primele 48 ore de la receptie. In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, in urma notificarii scrise sau prin prezentarea la sediu in termen de 48 de ore de la primirea produsului. Va recomandam ca verificarea/testarea produselor comandate sa se faca in termenul de 48 de ore. Orice reclamatie ulterioara nu se ia in considerare.
 • Produs in colet deteriorat. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. In cazul in care se utilizeaza un transportator insarcinat de catre consumator, riscul este transferat in momentul livrarii produselor catre transportator.
 • Produse livrate gresit. In cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat.

Costurile de retur pentru situatiile prezentate mai sus (nu si in cazul renuntarii la cumparare) cad in sarcina magazinului nostru.

Solicitarile de retur se notifica pe adresa de mail retur@vexio.ro sau prin prezentarea la sediul Fanplace IT S.R.L cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

Returnarea produselor la sediul Fanplace IT S.R.L. se poate face de luni pana vineri in intervalul 09:00 - 19:00.

Mentiune
In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare ce face imposibila revanzarea lor duce la refuzarea returului.

In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel si se doreste returul la toate, comparatorul are obligatia de a se asigura ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate. Daca au fost desigilate mai mult de unul de acelasi fel, ne rezervam dreptul de a diminua contravaloarea fiecaruia dintre ele cu pana la 20%. Aceasta diminuare se face cu scopul repunerii la vanzare ca produs desigilat.

 

Cum platesc ?

 Plata cu Cardul prin PayU

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra.
Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei PayU. Vexio.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

PayU Romania este o companie privata cu capital strain, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul de inregistrare J40/9218/07.06.2004 si numar de identificare fiscala RO16490162.

Ramburs / Plata la livrare

Plata se efectueaza agentului firmei de curierat, in momentul primirii produselor.

  

Numerar la sediul nostru

Plata in numerar se poate efectua pentru comenzile care se ridica de la sediul Vexio.
Adresa: Str. Oxigenului nr. 1H, sector 3, Bucuresti (Cernica Ilfov).

In cazul in care alegeti aceasta optiune nu veti mai plati taxa de transport.

 

Plata in rate card de credit (online)

BRD Finance: 1, 3, 4, 5 si 6 rate

Star Card (Banca Transilvania): 2, 3, 4, 5 si 6 rate

Bonus Card (Garanti Bank): 1, 2, 3, 4, 5 si 6 rate

Alpha Bank: 2, 3, 4, 5 si 6 rate

BRD: 2, 3, 4, 5 si 6 rate

CardAvantaj (Credit Europe Bank): 1, 2, 3, 4, 5 si 6 rate

Optimo Card (Credit Europe Bank): 18, 24 si 36 rate

Plata in rate se poate face doar online cu card-ul! NU se pot face plati in rate cu card-ul la sediul magazinului nostru.

 

Ordin de plata / Foaie de varsamant

Plata prin OP (ordin de plata) se face in baza facturii proforme emise de Vexio.

Factura proforma va fi emisa in momentul efectuarii comenzii si poate fi gasita in e-mail-ul de confirmare sau in contul dumneavoastra Vexio. Livrarea produselor se va face dupa confirmarea platii pe e-mail la comenzi@vexio.ro, atasand o copie a OP-ului.

 

Datele necesare efectuarii platii sunt:

Beneficiar: SC FANPLACE IT SRL
Cod Fiscal: RO 31962960
Sediu social: Panciu, Vrancea, strada 1 Mai, numarul 2, bloc 2, scara 2, etaj 1, apartament 4

Punct de lucru: Str. Oxigenului, nr. 1H, sector 3, Bucuresti (Cernica Ilfov).
Cont: RO85 BTRL RONC RT02 4735 8603
Banca: Banca Transilvania

Livrarea comenzilor si disponibilitatea produselor

Atentie! Pentru comenzile cu factura pe persoana juridica, achitate in avans, se pot ridica de la sediul nostru doar cu imputernicire semnata si stampilata!

Puteti ridica gratuit produsele de la sediul nostru din Str. Oxigenului nr. 1H, sector 3, Bucuresti (Cernica Ilfov).      

 1. Livrare in Bucuresti cu Sameday Curier / Fancourier. Pana in 149 lei costa 10 lei transportul.                                                                                                                             
 2. Pentru comenzi peste 149 lei transportul este gratuit in Bucuresti in limita a 6 kg. Greutatea suplimentara se taxeaza cu 1 leu / kg.                                                                                                                                                                     
 3. Livrare oriunde in tara prin Fan Courier/Sameday Costa 19.9 lei cu tot cu tva primele 6 kg, pentru comenzi pana in 499 lei. Pentru comenzi peste 499 lei transportul este gratuit in limita a 6 kg. Greutatea suplimentara se taxeaza cu 1 leu / kg.
 4. NOU: Ridicare din Sameday Easybox.Cost 10 lei cu tot cu tva.

Termenul de livrare a produselor achizitionate de pe site-ul www.vexio.ro este de 24, maxim 48 ore din momentul confirmarii comenzii. In anumite situatii, FANPLACE IT SRL isi rezerva dreptul de a mari termenul de livrare, dar numai cu acordul clientului. In lipsa acordului, comanda se anuleaza.

In cazul in care clientul nu poate fi contactat la data si ora stabilita pentru livrare, produsele comandate vor fi rezervate timp de 3 zile lucratoare, interval de timp in care se va incerca recontactarea clientului pentru a definitiva livrarea. Daca nici in acest interval de timp clientul nu poate fi contactat, comanda va fi anulata.

 • Imediat: Daca toate produsele sunt in stocul VEXIO. Livarea se poate face la Sediul VEXIO sau prin curier rapid (comanda va ajunge la destinatie in ziua urmatoare).
 • In intervalul de timp specific, afisat, al fiecarui produs: Produsele sunt disponibile in stocul furnizorilor.
 • In intervalul de timp agreat impreuna cu dumneavoastra.

Livrarea cu verificare

 • produsele care beneficiaza de aceasta facilitate sunt televizoarele si monitoarele
 • optiunea este mentionata pe nota de transport (AWB) a coletului
 • destinatarul are obligatia de a solicita verificarea coletului impreuna cu agentul firmei de curierat
 • agentul firmei de curierat are obligatia de a asista la verificarea coletului
 • in cazul in care coletul are urme vizibile de lovire, distrugere, etc, acesta se refuza
 • orice reclamatie survenita in urma livrarii coletelor cu aceasta optiune, nu este luata in considerare

Comenzile platite cu Ordin de Plata se livreaza numai dupa intrarea sumei in contul FANPLACE IT SRL.

Pentru comenzile expediate prin curier rapid cu livrare in urmatoarele zile lucratoare, inclusiv sambata, dupa primele 3 incercari de livrare coletul se ridica de la Sediul firmei de curierat.

 • Stoc magazin suficientStoc magazin limitat - Produsul se afla in stocul fizic al magazinului si poate fi achizitionat si livrat in aproximativ 24 ore. Rezervarile din stoc se fac in urma trimiterii comenzii. Stocul este actualizat in timp real.
 • In stoc depozit - Produsul este disponibil in stocul depozitelor externe sau furnizorilor si nu in stocul magazinului. Se poate livra in urma trimiterii comenzii, in cel mai scurt timp posibil in limita stocului fizic al depozitelor/furnizorilor.  Stocul este actualizat cel putin o data pe zi.
 • Nu este in stoc - Produsul nu este disponibil si nici nu sunt informatii precise privind termenul de livrare. Aveti posibilitatea de a seta alerta stoc, apasand butonul "Seteaza alerta stoc", in momenul in care produsul devine disponibil veti primi un email ce va anunta automat modificarea dispnibilitatii.
 • Intreaba stoc - Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs.
 • Disponibil la comanda - Produsul va fi disponibil in termenul precizat, in urma trimiterii comenzii si in limita stocului disponibil. Plata se face integral in avans.

Intervalul de livrare este cuprins intre 1 si 30 zile din momentul confirmarii comenzii.Pentru produsele care se aduc pe comanda din depozitele externe se va comunica/confirma termenul de livrare.

Intervalul de confirmare a comenzii este cuprins intre 1 si 5 zile calendaristice din momentul plasarii acesteia pe site.

Nu exista alte taxe pentru kilometri suplimentari - Se livreaza in orice localitate cu acelasi pret.

Va rugam sa verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primiti de la Curier, in prezenta curierului si cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor in cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare.

Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.