Luni - Vineri 9:00 - 19:00

Casti Casti gaming ASUS ROG Delta S iluminare RGB

Cod:

90YH02K0-B2UA00


Cod intern: #589777

 • Distribuie pe:
1.065,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Casti Casti gaming ASUS ROG Delta S iluminare RGB de la Asus

Casti gaming ROG Delta S, RGB, Hi-Res ESS Quad-DAC 9281, tehnologie de randare MQA, microfon AI pentru anularea zgomotului, difuzoare ASUS Essence 50mm, compatibile multiplatforma PC-uri, Nintendo Switch™ si Sony PlayStation®5, USB-C/USB 2.0, pliabile

 • Echipate cu tehnologia lider în industrie QUAD DAC™ high-resolution ESS 9281, plus suport pentru tehnologia MQA pentru a oferi sunet impecabil de detaliat și realist
 • Microfonul ASUS AI Noise-Canceling oferă comunicații vocale în jocuri cu o claritate de cristal
 • Iluminare RGB personalizabilă și multicoloră, precum și modul unic Soundwave Light te vor face să strălucești cu stil
 • Difuzoarele exclusive ASUS Essence, designul etanș al incintelor și tehnologia Audio Signal Diversion funcționează la unison pentru a produce un sunet captivant
 • Greutatea de doar 300 de grame oferă maximum de confort
 • Cupele ergonomice în forma literei D cu răcire rapidă asigura o potrivire perfectă
 • Conectorul USB-C® asigură compatibilitatea cu PC-urile, Mac-urile, dispozitivele mobile și consolele de jocuri precum Nintendo Switch™ și Sony PlayStation®

Domină cu un sunet superior

Căștile de gaming ROG Delta S livrează un sunet de o claritate impecabilă, detaliat, care oferă gamerilor serioși avantajul de care au nevoie pentru a câștiga. Sunt dotate cu o tehnologie lider la nivelul industriei, QUAD DAC™ de clasă HiFi ESS 9281 și cu un microfon ASUS AI Noise-Canceling. Cu o greutate totală de doar 300 de grame și cu cupele ROG  Hybrid în forma ergonomică a literei D, ROG Delta S oferă un nivel de confort fără egal în timpul sesiunilor extinse de gaming. Conectorul său USB-C® îți permite să te joci pe PC și apoi să treci pe consola ta de jocuri sau pe un dispozitiv mobil fără a fi nevoit să schimbi castile.

QUAD DAC High-Resolution ESS 9281

Convertorul digital-to-analog (DAC) ESS 9281 este dotat cu tehnologie QUAD DAC™ pentru a oferi procesare fără pierderi a sunetului. Fiecare din cele patru DAC-uri ale sale alocă putere de procesare unui subset al gamei de frecvențe audibile, de la joase la medii, înalte și ultra-înalte. Cele patru semnale sunt apoi combinate, ceea ce produce un sunet mai clar, cu o impresionantă rație semnal-la zgomot de 130 dB , care este mult mai mare decât a oricărui alt dispozitiv comparabil de pe piață. Vei auzi fiecare detaliu și te vei bucura de un sunet clar și detaliat pentru o experiență audio realistă pe care ți-o oferă ROG Delta S.

Randare MQA încorporată

Master Quality Authenticated (MQA) este o tehnologie audio premiată care oferă sunet la calitate de studio și dezvăluie fiecare detaliu al înregistrării originale. Tehnologia de randare MQA integrată în căștile ROG Delta S se poate conecta la un nucleu de semnal MQA – în aplicații ale serviciilor globale de streaming precum TIDAL – pentru a completa „dezvăluirea” finală a unui fișier muzical MQA și pentru a oferi o calitate a sunetului incredibilă.

SNR mare. SNR mare în jocurile FPS

O rație mare semnal-la-zgomot (SNR) este critică pentru căștile de gaming, în special în cazul jocurilor FPS. Un SNR mai mare îți permite să identifici cu precizie originea zgomotului de pași ai inamicilor sau să determini locația de unde se aud împușcături sau explozii pe câmpul de luptă. Cu designul lor QUAD DAC, căștile ROG Delta S sunt capabile să atingă o rație SNR fără precedent de 130 dB, un nivel de neatins pentru căști de gaming cu un singur DAC.

Difuzoare Essence. Înalte cu claritate de cristal și bași zdrobitori

Difuzoarele exclusive ASUS Essence ale căștilor ROG Delta S au fost dotate cu tehnologia Audio Signal Diversion pentru un sunet mai clar. Adițional, difuzoarele au un răspuns larg în frecvență, de 20–40 kHz, pentru a reda bași incredibil de puternici și sunet optimizat în jocuri, astfel încât vei auzi fiecare detaliu, bucurându-te de o experiență acustică captivantă.

Tehnologie exclusivă Hyper-Grounding

Hyper-Grounding este o tehnologie exclusivă ROG care utilizează un multi-strat PCB şi un design layout special, pentru a preveni interferenÅ£ele electromagnetice, care rezultă în sunet audio pur, fără zgomot de fond.

Microfon cu anularea zgomotelor asistată de AI

Microfonul ASUS AI cu anularea zgomotelor (AI Mic) are un procesor dedicat care a fost proiectat să elimine peste 50 de milioane de tipuri de zgomote de fundal, păstrând însă armonicile vocale, pentru comunicații vocale în jocuri cu o claritate de cristal. Zgomotele de fundal obișnuite, precum convorbirile, țăcănitul tastaturilor sau clicurile de mouse sunt reduse cu până la 95%.

AI Mic este unidirecțional, detașabil și certificat de Discord și TeamSpeak. O lumină de pe vârful microfonului indică prin pâlpâiri roșii când microfonul este oprit, așa că vei ști întotdeauna statutul microfonului.

Efecte luminoase Soundwave

Un efect luminos exclusiv Soundwave face sincronizează pâlpâirea luminilor cu sunetul vocii tale.

Iluminare RGB ASUS Aura Sync

Iluminarea RGB personalizabilă ASUS Aura Sync RGB oferă peste 16,8 milioane de combinații de culori plus efecte de iluminare presetate.

Compatibilitate multiplatformă

Conectorul USB-C® permite experiențe audio* de înaltă fidelitate pe PC-uri, Mac-uri, dispozitive mobile si console de jocuri precum Nintendo Switch și Sony PlayStation**.

*Sunet surround este disponibil doar pe dispozitive compatibile sau prin software-ul Armoury Crate.

**Este necesară folosirea cablului adaptor USB-C la USB 2.0 inclus.

Create pentru confort

Comparativ cu forma ovală a cupelor, cupele ergonomice în forma literei D ale lui ROG Delta S se apropie foarte mult de forma urechilor umane, reducând zonele de contact inutile cu până la 20%. Difuzoarele din fiecare cupă sunt înclinate cu 12 grade, potrivindu-se foarte bine cu unghiul natural al urechilor umane. Designul în pantă oferă un confort mai bun și ajută și la îmbunătățirea calității sunetului permițând sunetului să meargă direct în canalul auditiv al urechii.

Pernițele sunt fabricate 100 % din piele proteică și spumă cu memorie cu răcire rapidă, așa că vei rămâne într-o stare confortabilă și în timpul sesiunilor lungi de gaming.

Două tipuri de potrivire și senzație

ROG Delta S oferă două tipuri de pernițe pentru urechi din care poți alege conform preferințelor tale.

Pernițe de urechi ROG Hybrid

Aceste pernițe sunt perfecte pentru sesiuni lungi de gaming, fiind fabricate din piele proteică și un material de tip plasă. Ele oferă o potrivire pe conturul urechii, cu un material care este gros dar respiră foarte bine.

Pernițe de urechi cu răcire rapidă din piele proteică

Aceste pernițe comparativ mai subțiri și mai moi sunt ideale pentru utilizarea în condiții de mobilitate.

Control instantaneu

Butoanele de control intuitive de pe cupă îți permit să controlezi instantaneu volumul, să oprești microfonul sau să ajustezi iluminarea RGB în timp ce te joci.

Sus: Modul de iluminare Soundwave pornit Mijloc: Aura RGB pornit Jos: Aura RGB oprit

Fă scroll în sus sau în jos pentru a mări sau micșora volumul. Apasă pentru a opri sau porni microfonul

Armoury Crate

Software-ul Armoury Crate software oferă controale extinse și o interfață intuitivă, astfel încât să poți prelua controlul deplin asupra experienței tale audio. Este ușor să creezi și să aplici profiluri audio pentru o largă gamă de jocuri și scenarii de utilizare.

Daca nu esti incantat(a) de produsele primite, le poti returna fara a fi nevoie de vreo explicatie in 14 zile de la primirea comenzii. Poti opta fie pentru un alt produs, fie pentru returnarea banilor. Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Politica de returnare

 

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014: consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 calendaristice zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile calendaristice de la denuntarea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor

Fanplace IT S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport daca livrarea s-a facut prin alte metode decat cea standard oferita de Fanplace IT S.R.L.

Definitia contractului de vanzare (art. 2, 5.): orice contract in temeiul caruia profesionistul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre consumator, iar consumatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cat si servicii.

Art. 12 mentioneaza ca exercitarea dreptului de retragere pune capat obligatiilor partilor contractuale. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (de preferat in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare si doar in cazul contractelor la distanta ( orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a multor mijloace de comunicare la distanta, panala si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul).

 

Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte.

Unele produse sunt marcate cu un sigiliu aplicat de producator pe ambalaj. Acest sigiliu nu este prezent in mod obligatoriu, prezenta lui fiind specifica producatorului. Prezenta sigiliului nu este obligatorie pentru a demonstra ca produsul este exact in forma si conditiile in care a fost eliberat de catre producator. Deteriorarea sigiliului nu aduce nici o limitare dreptului de renuntare la contract.

 

Procedura de returnare

 

Exercitarea dreptului de retragere

 

Consumatorul informeaza Fanplace IT S.R.L. cu privire la decizia de retragere din contract prin una din variantele: model formular sau o declaratie neechivoca facuta pe un mediu durabil (preferabil e-mail: retur@vexio.ro). Consumatorul are la dispozitie 14 zile de la primirea produselor pentru a anunta retragerea din contract.

 

Obligatiile care revin Fanplace IT S.R.L.

 

Rambursarea integrala a sumelor primite ca plata, inclusiv costurile livrarii (exceptand situatia in care consumatorul a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard). Rambursarea sumelor se va face folosind aceleasi modalitati de plata rezonabil aplicabile (in cazul platii numerar la livrare, rambursarea se va face prin transfer in cont bancar transmis neechivoc de consumator). Indeplinirea obligatiei de rambursare se face in termen de 14 zile de la primirea cererii de retur.

 

Obligatiile care revin consumatorului

 

Produsele sunt inmanate Fanplace IT S.R.L. personal sau predate unei persoane autorizate (curier desemnat) fara intarziere nejustificata si in decurs de maxim 14 zile de la anuntarea deciziei de retragere din contract. Consumatorul suporta costurile de returnare. Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

 

Produse excluse, fara drept de returnare

 

Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna decat daca sunt sigilate/ cutia nedeschisa/ cutia nu prezinta urme in interior ca a fost deschisa:

 • a. Licente software;
 • b. Consumabile (acumulatori, cartuse imprimanta etc);
 • c. Produse care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena (produse de ingrijire/ igiena personala, casti, electrocasnice, etc);
 • d. Produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar (extensii de garantii, servere non-standard);
 • e. Servicii (testare, asamblare, montare componenta sau orice alt serviciu listat in categoria Servicii prestat catre consumator);

Furnizarea de continut digital care nu este livrat pe suport material (aplicatii software inclusiv jocuri livrate printr-un link de download si cheie de activare).

Aceste limitari se aplica conform OUG 34/2014 art. 16.

 

 

Retur de produse

Puteti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:

 • Produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site. Puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii (in cazul in care produsul nu mai este disponibil).
 • Produs nefunctional/deteriorat in primele 48 ore de la receptie. In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, in urma notificarii scrise sau prin prezentarea la sediu in termen de 48 de ore de la primirea produsului. Va recomandam ca verificarea/testarea produselor comandate sa se faca in termenul de 48 de ore. Orice reclamatie ulterioara nu se ia in considerare.
 • Produs in colet deteriorat. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. In cazul in care se utilizeaza un transportator insarcinat de catre consumator, riscul este transferat in momentul livrarii produselor catre transportator.
 • Produse livrate gresit. In cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat.

Costurile de retur pentru situatiile prezentate mai sus (nu si in cazul renuntarii la cumparare) cad in sarcina magazinului nostru.

Solicitarile de retur se notifica pe adresa de mail retur@vexio.ro sau prin prezentarea la sediul Fanplace IT S.R.L cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

Returnarea produselor la sediul Fanplace IT S.R.L. se poate face de luni pana vineri in intervalul 09:00 - 19:00.

Mentiune
In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare ce face imposibila revanzarea lor duce la refuzarea returului.

In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel si se doreste returul la toate, comparatorul are obligatia de a se asigura ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate. Daca au fost desigilate mai mult de unul de acelasi fel, ne rezervam dreptul de a diminua contravaloarea fiecaruia dintre ele cu pana la 20%. Aceasta diminuare se face cu scopul repunerii la vanzare ca produs desigilat.

 

Cum platesc ?

 Plata cu Cardul prin PayU

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra.
Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei PayU. Vexio.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

PayU Romania este o companie privata cu capital strain, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul de inregistrare J40/9218/07.06.2004 si numar de identificare fiscala RO16490162.

Ramburs / Plata la livrare

Plata se efectueaza agentului firmei de curierat, in momentul primirii produselor.

  

Numerar la sediul nostru

Plata in numerar se poate efectua pentru comenzile care se ridica de la sediul Vexio.
Adresa: BUCURESTI, str Foisorului nr 146, sector 3

In cazul in care alegeti aceasta optiune nu veti mai plati taxa de transport.

 

Plata in rate card de credit (online)

BRD Finance: 1, 3, 4, 5 si 6 rate

Star Card (Banca Transilvania): 2, 3, 4, 5 si 6 rate

Bonus Card (Garanti Bank): 1, 2, 3, 4, 5 si 6 rate

Alpha Bank: 2, 3, 4, 5 si 6 rate

BRD: 2, 3, 4, 5 si 6 rate

CardAvantaj (Credit Europe Bank): 1, 2, 3, 4, 5 si 6 rate

Optimo Card (Credit Europe Bank): 18, 24 si 36 rate

Plata in rate se poate face doar online cu card-ul! NU se pot face plati in rate cu card-ul la sediul magazinului nostru.

 

Ordin de plata / Foaie de varsamant

Plata prin OP (ordin de plata) se face in baza facturii proforme emise de Vexio.

Factura proforma va fi emisa in momentul efectuarii comenzii si poate fi gasita in e-mail-ul de confirmare sau in contul dumneavoastra Vexio. Livrarea produselor se va face dupa confirmarea platii pe e-mail la comenzi@vexio.ro, atasand o copie a OP-ului.

 

Datele necesare efectuarii platii sunt:

Beneficiar: SC FANPLACE IT SRL
Cod Fiscal: RO 31962960
Sediu social: Panciu, Vrancea, strada 1 Mai, numarul 2, bloc 2, scara 2, etaj 1, apartament 4

Punct de lucru: BUCURESTI, str Foisorului nr 146, sector 3
Cont: RO85 BTRL RONC RT02 4735 8603
Banca: Banca Transilvania

Livrarea comenzilor si disponibilitatea produselor

Atentie! Pentru comenzile cu factura pe persoana juridica, achitate in avans, se pot ridica de la sediul nostru doar cu imputernicire semnata si stampilata!

Puteti ridica gratuit produsele de la sediul nostru din str. Foisorului nr. 146, sector 3, Bucuresti.       

 1. Livrare in Bucuresti cu Sameday Curier / soferi proprii. Pana in 149 lei costa 10 lei transportul.                                                                                                                             
 2. Pentru comenzi peste 149 lei transportul este gratuit in Bucuresti in limita a 6 kg. Greutatea suplimentara se taxeaza cu 1 leu / kg.                                                                                                                                                                     
 3. Livrare oriunde in tara prin Fan Courier. Costa 19.9 lei cu tot cu tva primele 6 kg, pentru comenzi pana in 499 lei. Pentru comenzi peste 499 lei transportul este gratuit in limita a 6 kg. Greutatea suplimentara se taxeaza cu 1 leu / kg.

Termenul de livrare a produselor achizitionate de pe site-ul www.vexio.ro este de 24, maxim 48 ore din momentul confirmarii comenzii. In anumite situatii, FANPLACE IT SRL isi rezerva dreptul de a mari termenul de livrare, dar numai cu acordul clientului. In lipsa acordului, comanda se anuleaza.

In cazul in care clientul nu poate fi contactat la data si ora stabilita pentru livrare, produsele comandate vor fi rezervate timp de 3 zile lucratoare, interval de timp in care se va incerca recontactarea clientului pentru a definitiva livrarea. Daca nici in acest interval de timp clientul nu poate fi contactat, comanda va fi anulata.

 • Imediat: Daca toate produsele sunt in stocul VEXIO. Livarea se poate face la Sediul VEXIO sau prin curier rapid (comanda va ajunge la destinatie in ziua urmatoare).
 • In intervalul de timp specific, afisat, al fiecarui produs: Produsele sunt disponibile in stocul furnizorilor.
 • In intervalul de timp agreat impreuna cu dumneavoastra.

Livrarea cu verificare

 • produsele care beneficiaza de aceasta facilitate sunt televizoarele si monitoarele
 • optiunea este mentionata pe nota de transport (AWB) a coletului
 • destinatarul are obligatia de a solicita verificarea coletului impreuna cu agentul firmei de curierat
 • agentul firmei de curierat are obligatia de a asista la verificarea coletului
 • in cazul in care coletul are urme vizibile de lovire, distrugere, etc, acesta se refuza
 • orice reclamatie survenita in urma livrarii coletelor cu aceasta optiune, nu este luata in considerare

Comenzile platite cu Ordin de Plata se livreaza numai dupa intrarea sumei in contul FANPLACE IT SRL.

Pentru comenzile expediate prin curier rapid cu livrare in urmatoarele zile lucratoare, inclusiv sambata, dupa primele 3 incercari de livrare coletul se ridica de la Sediul firmei de curierat.

 • Stoc magazin suficient / Stoc magazin limitat - Produsul se afla in stocul fizic al magazinului si poate fi achizitionat si livrat in aproximativ 24 ore. Rezervarile din stoc se fac in urma trimiterii comenzii. Stocul este actualizat in timp real.
 • In stoc depozit - Produsul este disponibil in stocul furnizorilor si nu in stocul magazinului. Se poate livra in urma trimiterii comenzii, in cel mai scurt timp posibil in limita stocului fizic al furnizorilor.  Stocul este actualizat cel putin o data pe zi.
 • Nu este in stoc - Produsul nu este disponibil si nici nu sunt informatii precise privind termenul de livrare. Aveti posibilitatea de a seta alerta stoc, apasand butonul "Seteaza alerta stoc", in momenul in care produsul devine disponibil veti primi un email ce va anunta automat modificarea dispnibilitatii.
 • Intreaba stoc - Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs.
 • Disponibil la comanda - Produsul va fi disponibil in termenul precizat, in urma trimiterii comenzii si in limita stocului disponibil. Plata se face integral in avans.

Intervalul de livrare este cuprins intre 1 si 30 zile din momentul confirmarii comenzii.

Intervalul de confirmare a comenzii este cumprins intre 1 si 5 zile calendaristice din momentul plasarii acesteia pe site.

Nu exista alte taxe pentru kilometri suplimentari - Se livreaza in orice localitate cu acelasi pret.

Va rugam sa verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primiti de la Curier, in prezenta curierului si cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor in cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare.

Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.